Een recente investering en uitbreiding van ons machinepark is de veegmachine met watersproei-installatie. Deze veegmachine is uitgerust met een opvangbak en zijborstel voor het vegen van kanten of goten en kan ook onafhankelijk zonder opvangbak gebruikt worden. Voor het vegen van bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen of industrietereinnen is dit een uiterst geschikte machine en een toegevoegde waarde in onze dienstverlening. Tevens is het in de wintermaanden mogelijk deze in te zetten voor het veilig en sneeuwvrij maken van wegen, paden en terreinen. Additioneel wordt er dan ook een zoutstrooier gebruikt.

Wij zijn met onze veegmachine, grondverzet, infrawerken en overige diensten met name actief in de regio's Apeldoorn, Deventer, Epe, Heerde, Twello, Vaassen en Zwolle,

Wenst u advies, een vrijblijvende offerte voor uw opdracht op maat, of heeft u simpelweg een vraag? Neem dan snel contact met ons op, wij denken graag met u mee en kijken naar een passende oplossing voor zowel particulieren als bedrijven.